Månadens måleri/teikning MAI

Månadens bilete for mai, viser ein ung Clint Eastwood frå 1962. Teknikken er blyant og fargeblyant på papir. Teikninga kjem for sal i Uttrågata 19, ferdig innramma. Dinah Varberg Sabri og eg opnar utstillinga "Masker" på 19, med portrett som tema den 20. mai klokka 10.00. Utstillinga vil halda ope i to veker. Velkomne innom!

Månadens måleri/teikning APRIL

Det begynner å vårast og bli varmt i veret, og då passar det fint med eit bilete av Hardangerbrua og fjorden i solskin. Teikninga er til sals. Pastell på papir i A3-format.

Månadens måleri/teikning MARS

Eg er i portrettmodus for tida, og månadens bilete for mars er eit enkelt portrett i kolstift av ei klasseveninne. Teikninga laga eg då eg gjekk på folkehøgskule på Nordfjordeid 2000/2001. Det viser at ein treng ikkje bruka mange detaljar for å få fram trekka hjå ein person.

Månadens måleri/teikning FEBRUAR

Månadens bilete for februar viser magnoliablom med eit stilisert landskap i bakgrunnen. Dei fleste magnoliasortane blømer på berr kvist om våren. Teknikken er akryl på lerret. Ta direkte kontakt med meg dersom du ynskjer å kjøpa.

Månadens måleri/teikning JANUAR

Det aller fyrste månadens bilete har endene ved gamle Tintrabrui på Voss som motiv. Teknikken er akryl på lerret. Dersom du er interessert i å kjøpa, så er dette måleriet utstilt i Kunstvandring Voss sine lokale i Uttrågata 19.

Godt nytt år 2019!

1. jan, 2019

Fornya heimeside

Det er nytt år, og då passar det godt med ei opprydding. Ut frå tilbakemeldingar og spørsmål frå kundar, så har eg bygd om heimesida slik at det skal bli lettare å finna fram og finna det ein er på jakt etter. No har eg delt inn sida i mapper etter motivtema. God fornøyelse!